Extra service aan onze klanten

Door de ontwikkelingen in de markt en op verzoek van onze opdrachtgevers hebben we onze dienstverlening verder uitgebreid.

Het gaat hierbij om toevoegingen aan vloersystemen dan wel het voor opdrachtgevers combineren van werkzaamheden die behoren bij de totale vloerrenovatie of het voldoen aan eisen van geluidsreductie en of nog meer comfort in de sector gietvloeren.

Om in de zorg van de opdrachtgevers in zowel de woningsector als in het projectmatige circuit te voorzien als het gaat om organisatie en planning zijn we samenwerking aangegaan met divers partners voor een totale vloerrenovatie.

We zetten hierbij de mogelijkheden even op een rij en natuurlijk kunt u ook gebruik maken van een deel van genoemde service items en alsnog een deel daarvan in eigen regie uitvoeren. Het gaat bij ons net zoals bij u om het eindresultaat naar een mooie vloer en een tevreden klant.

Droge vloerrenovatie

Een compleet droog vloer renovatie systeem al of niet voorzien van vloerverwarming naar de uiteindelijk afwerking met een gietvloersysteem. Een samenstelling van gipsplaat elementen al of niet voorzien van thermische isolatie of contact geluidsreductie en vloerverwarming systeem als compleet droog renovatie systeem. In de bouwhoogte van dit systeem zijn nog diverse samenstellingen mogelijk. Ideaal voor over houten vloerconstructies, verdiepingsvloeren en zonder milieu belastend sloopwerk te realiseren.

Vloerverwarming

Heeft u plannen voor vloerverwarming welke ideaal is te combineren met gietvloersystemen dan realiseren wij met een van onze partners een gebruiksklare vloerverwarmingsinstallatie. Uw voordeel dat we na het infrezen van de vloerverwarming zonder tijdsverlies direct met de opbouw van de gietvloer kunnen beginnen hetgeen u de wachttijd of het afstemmen van verschillende partijen bespaart.

Geluidsreductie

Onze ervaringen met de installaties van sportvloeren zorgen nu voor wenselijke aanvullingen bij het realiseren van extra toevoegingen in geluidsreductie en comfort

Wilt u een gietvloersysteem in uw appartement en dient u daarbij te voldoen aan de eisen van bv. de V.V.E. met betrekking tot de geluidsreductie dan leveren wij als onderbouw van de gietvloer een rubber mat van 4-5 mm waarbij in een certificaat kan worden overlegd.

Comfort

Een rubber mat als onderbouw van de gietvloer zorgt naast een prettige akoestiek ook voor maximaal loopcomfort en niet onbelangrijk voor uw kinderen een valveilige speelvloer.

Vloeren in spel en speelzalen bij kinderopvang als ook bij therapie studio’s gingen u in die ervaringen voor.

Plinten service

Nadat de gietvloer is gerealiseerd kunnen we u misschien eveneens ontzorgen naar de eindafwerking. Samenwerking met een toonaangevende partner met een ongekende ruime collectie plinten en afwerksystemen staat garant voor een professionele finesse. U maakt daarbij zelf een keuze voor plintsysteem, kleur en afspraak voor het plaatsen van de plinten.