Beton Design

All IN floorsystems Beton Design

Een ambachtelijk aan te brengen meerlaags systeem op basis van hoogwaardige en minerale grondstoffen, welke als pasta worden verwerkt.

Beton Design kenmerkt zich door een industriële beton stoere uitstraling met een unieke  structuur afgewerkt met slijtvaste zijdeglans laklagen.

De installatie is een volledig ambachtelijk proces met diverse opties in uitvoering, toplaagafwerking en kleuren. Een unieke trendy beton design met een levendig en speelse tekening voorzien van nuance en decoratieve structuur.

Onze Beton Design

kan op alle daarvoor geschikte ondergronden en als volledige vloer en wand afwerking worden geïnstalleerd en is door de speciale vernieuwde samenstelling waterbestendig.

Een systeem niet dikker als een gietvloer en bovendien bijna overal toepasbaar

Een betonstoer vloeistofdicht vloersysteem maar dan zonder de nadelen van stofvorming en vervuiling. Dergelijke vloersystemen worden door diverse producenten ook aangeduid als: microcement, beton cire, deco beton e.d.

Beton Design is in tal van standaard, trendy en ”nature” kleuren verkrijgbaar

en kan desgewenst op aanvraag ook in ”special colors” worden geleverd. Beton Design kan duurzaam worden toegepast in woningen, winkels, kantoren, studio’s en overige werkomgeving.

Toepassing

De All IN floorsystems Beton Design systemen zijn af te stemmen op doelgroep en gebruik. En is universeel toe te passen in woning, winkel, horecabedrijf, studio of kantoor.

Beton Design

De Beton Design wordt geheel ambachtelijk als meerlaags cementgebonden pasta systeem geïnstalleerd op een daarvoor geschikte ondergrond. Daarna afhankelijk van de gebruiksintentie voorzien van één of twee lagen duurzame transparant matte topcoating.

Renovatie

De systemen zijn geschikt voor vloerverwarming en renovatie. Er kan over vrijwel elke vaste ondervloer en met een minimale dikte een nieuw vloersysteem worden gerealiseerd.

Eigenschappen

De All IN floorsystems vloersystemen zijn naadloos, onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en waterbestendig. Door de min of meer geaccentueerde dieptestructuur heeft het systeem een levendige stoere tekening en accenten en is minder kwetsbaar dan een volledig vlak vloersysteem.

Algemeen

Het Beton Design systeem is in vele trendy en nature colors en natuurlijk ook uw eigen kleur leverbaar.