Gietvloeren PU

All IN floorsystems Gietvloeren PU

In deze collectie brengen wij de PU , polyuerethaan of kunstharsgebonden vloersystemen onder.

Vloeren die speciaal zijn doorontwikkeld voor gebruik in woning, winkel, atelier, school, zorginstelling en horeca.

De gietvloer is prettig beloopbaar, voelt warm en comfortabel aan, is trendy en stijlvol en in bijna alle kleurstellingen toepasbaar. Zowel in uni- of monokleuren dan wel in combinaties van kleuren bij betonlook of duo-look voor een meer levendig en speels effect.

Diversiteit

Kwaliteit en samenstelling is divers, met gebruik van milieuvriendelijke biocomponenten wordt o.m. de flexibiliteit, hardheid, UV stabiliteit en daarmee de zonlicht resistentie bepaald.

Renovatie

De gietvloeren zijn universeel toepasbaar en uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Renovatie van vloeren is meestal mogelijk zonder bouwkundige voorzieningen en of overlast van sloop. Er kan over vrijwel elke vaste ondervloer en met minimale hoogte een nieuw en vlak gietvloersysteem worden gerealiseerd.

Comfort en Sound block

Voor nog meer comfort, prettiger akoestiek, minder contactgeluid of een kindveilig vloersysteem kunnen wij een 4 – 5 mm dikke rubber mat als onderbouw installeren, welke ook als basis toepasbaar is bij slechtere of houten ondervloeren vanwege de scheuroverbruggende eigenschappen. Door de rubber onderbouw ontstaat een maximaal comfortabel vloersysteem wat voldoet aan de voorwaarden en eisen van VVE ’s bij appartementen voor wat betreft de geluidsreductie.

Klik op bovenstaande foto <  >  verschijnt om meer afbeeldingen te kiezen. Kilk op de afbeelding zelf voor een grote weergave.
Eigenschappen

De All IN floorsystems vloersystemen zijn naadloos, vloeistofdicht, praktisch en onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en comfortabel. De gietvloeren zijn slijtvast en flexibel en dragen bij aan een prettig omgevingsgeluid. Stofzuigen is simpel en het schoonhouden van de vloer gemakkelijk.

Algemeen

De gietvloeren zijn in alle RAL en NCS kleuren verkrijgbaar in mono kleur – of combinaties van kleuren bij duo of betonlook uitvoering. De toplaag wordt voorzien van een of twee lagen transparant matte duurzame toplaagcoating.

Toepassing

De All IN floorsystems Gietvloer systemen zijn qua samenstelling af te stemmen op doelgroep en gebruik. Zo kunnen we van systemen de toplaagafwerking aanpassen op frequent professioneel gebruik van bv winkel of kantoor of misschien juist uw slaapkamer. De toplaag voorzien van een antislip coating of installeren we een een rubber onderbouw waarmee de vloer met het toch al zacht elastische karakter echt in een trendy en comfort segment komt.