PVC vloeren

All IN floorsystems PVC vloeren

Van diverse toonaangevende producenten leveren en installeren wij PVC vloersystemen welke door architect, stylist en opdrachtgevers veelal als ideaal worden gezien in combinatie met een van onze andere ”floorsystems”

Trends en toepassing

Met steeds aan de trends en marktvraag aangepaste collecties in design en uitvoeringen installeren wij de luxe PVC of vinyl systemen in woning, kantoor, winkel en projectmatige toepassingen.

Een vrijwel onbeperkte keuze uit de complete collectie van diverse bekende producenten waarbij we als dealer op de hoogte zijn van de laatste trends en vernieuwingen.

We leveren systemen uit de meest vernieuwende en trendy collecties van toonaangevende producenten tot het populaire assortiment met inachtneming van de doelmatige toepassingen en kwaliteiten.

Divers en smaakvol

PVC van de beste kwaliteit en meest realistische imitaties van hout en steen, in grote en kleinere plankstroken naar diverse maten steen en beton tegels. Te leggen in tal van patronen van klassieke visgraat naar fantasierijke en unieke looks met of zonder accenten als voegstrips.

Kwaliteit en toepassing

Met de verschillende toplaagdiktes wordt de kwaliteit, duurzaamheid en eigenlijk dus de toepassing bepaald en afgestemd op de frequentie van gebruik. Van 0,3 voor slaap of studiekamer naar 0,4 en 5,5 voor de middenklasse toepassingen in de woningsector tot 0,7 voor het professionele projectmatige gebruik in o.a. onderwijs, verzorgingshuis, winkel, horeca en kantoor.

Combinaties

PVC zones zijn naar idee van architekt en stylisten in toepassing en gebruik perfect,  eigentijds en uniek van smaak af te stemmen met onze gietvloersystemen. Voor een op hoogte gelijkliggende overgang zorgen wij dan wel.

Geef ons even uw wensen aan en wij zorgen voor een compleet advies en voldoende keuze. Wij stemmen als het ware de vloeren af op uw idee, uw voorkeur en gebruik.