Beton Illusion

All IN floorsystems Beton Illusion

Met Beton Illusion vatten we de gietvloer- en woonvloersystemen samen die bestaan uit  cementgebonden gietvloersystemen met een uiterlijk van echt beton, Deze worden onder diverse benamingen op de markt gebracht. Bij deze Beton Illusion systemen gaat het primair om de beleving van echt beton in woon- leef- en werkomgeving

Een ambachtelijk aan te brengen meerlaags cement gebonden gietvloersysteem op basis van hoogwaardige en minerale grondstoffen en toevoegingen

All IN floorsystems Beton Illusion kenmerkt zich door een industriële stoere uitstraling afgewerkt met slijtvaste zijdeglans laklagen.

Onze Beton Illusion

kan op alle daarvoor geschikte ondergronden en als volledige en duurzame vloer afwerklaag worden geïnstalleerd.

Dergelijke vloersystemen worden ook aangeduid als, microrcement, deco beton, beton design, concrete e.d..

Beton Illusion kan in vrijwel alle kleuren worden geleverd.

Beton Illusion kan als vlakke gietvloer duurzaam worden toegepast in woningen, winkels, kantoren, restaurants en andere ruimtes waar het in combinatie met basale, industriële en robuuste materialen voor een uniek eigentijdse design en sfeer zorgen.

Systeemgegevens

Hier omschreven ”beton systemen” worden handmatig en ambachtelijk geïnstalleerd en bestaan o.m uit natuurlijk- en cement gebonden producten die zich kenmerken door een unieke uitstraling, kleur en tekening. Na het aanbrengen en drogen van de onderbouw zal de vloer voor het aanbrengen van de laklagen licht geschuurd worden en kan tekening en nuance nog enigszins versterkt worden. Tekening, droging en kleur nuances van deze natuurlijke cement-systemen zorgen steeds voor een uniek trendy eindresultaat.

Diversiteit

Samenstelling en toepassing is divers en wordt bepaald door de eigenschappen van de toe te passen componenten welke doorslaggevend zijn voor  kleur, karakter en uitstraling

Toepassing

De All IN floorsystems Beton Illusion systemen zijn af te stemmen op doelgroep en gebruik. Het is vanzelfsprekend dat een toplaag van winkel, horecabedrijf of kantoor verschilt met die van uw woon- of slaapkamer.

Beton Illusion

De Beton Illusion wordt geheel ambachtelijk als cementgebonden gietvloer geïnstalleerd op een daarvoor geschikte ondergrond.
Daarna afhankelijk van de gebruiksintentie voorzien van een of twee lagen duurzame transparant matte topcoating.

Renovatie

De systemen zijn geschikt voor vloerverwarming en renovatie. Er kan over vrijwel elke vaste ondervloer en met een minimale dikte een nieuw vloersysteem worden gerealiseerd.

Eigenschappen

De All IN floorsystems vloersystemen zijn naadloos, onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. De Beton Illusion zal zich  door het gebruik tekenen wat de vloer een levendig en stoer karakter geeft..

Algemeen

Het Beton Illusion gietvloersysteem is op elke door u gewenste kleur leverbaar.