Service en onderhoud

Gaarne geven wij enkele nuttige tips voor service en onderhoud en ingebruikname van uw vloer zodat u uw vloer zo lang mogelijk in goede conditie houdt.

Voor meer professioneel advies en ondersteuning werken wij samen met:

Scratch no more voor optimale bescherming en het voorkomen van krasschade

Clean-Care voor schoonmaak en onderhoudsadvies.

Voor info gaat u naar betreffende pagina waar u verdere info krijgt en uw eventuele bestelling kunt doen via een “doorlink” naar beide bedrijven.

Scratch no More

Voorkom krasschade, bescherm uw vloer. Kies voor bescherming die echt werkt!

Om ook uw mooie gietvloeren van deugdelijke bescherming te voorzien werkt All In Floorsystems samen met Scratch no More.

Een innovatief bedrijf, dat in de gehele sector van vloerbedekkingen en vloerbescherming steeds naar de nieuwste en beste oplossingen zoekt.

Oplossingen zijn er voor vrijwel alle toepassingen als het gaat om bescherming van uw vloeren, zodat het duurzame karakter ook realistisch is en blijft.

De termen ”krasbestendig”, ”vrijwel krasvast” kunnen slechts onder voorwaarden van de nodige (voor)zorg gelden. Zoals bij alle vloersoorten heeft het te maken met de belasting, gebruiksfrequentie en gewoontes.

Alle vloersystemen kunnen immers door o.m. inloopzand, schuivend meubilair en draaiende wielen onder kantoorstoelen worden beschadigd.

Waarom anders adviseren producenten van vloerbedekkingen voor het behoud van de vloer het gebruik van schoonloopzone ’s en bureaumatten aan,? Juist, om uw vloer te beschermen.

Wij bevelen u daarom Scratch no More aan voor uw vragen, oplossingen en bestellingen met als doel duurzaam en tevreden gebruik van uw vloer.

Bezoek de website www.scratchnomore.nl  voor productinformatie en gebruik voor uw bestellingen de: All In Floorsystems Kortingscode SNM50000791. 

scratch-no-more-logo